Gå til hovedinnhold Gå til søk

Energi og Miljø

Dragefossen AS skal gjennom avdelingen Energi & Miljø og samspillet i konsernet, kartlegge, analysere, gjennomføre og overvåke bærekraftige og klimavennlige løsninger. Gjennom energi- og effekteffektivisering, bruk av livsløpsanalyser og helhetlig sirkulær økonomisk tilnærming sikrer vi kundens og samfunnets positive utvikling til et mer bærekraftig samfunn.

 

Avdeling Energi & Miljø har lang erfaring med rådgivningstjenester og prosjektering i energisektoren. I vår avdeling har vi også erfaring med bygging, drift og vedlikehold av energi- og kommunikasjonsløsninger for et bredt spekter av kunder fra privat husholdning, industrisektoren, og ikke minst energisektoren.

 

Dragefossen har sentral godkjenning for ansvarsrett etter plan og bygningsloven av 27. Juni 2008 § 22-1 og forskrift om byggesak av 26. Mars 2010 nr. 488 (SAK10).

 

Dragefossen har hatt fokus på bærekraft og hvordan vi kan bidra positivt til klimaet i mange år. For å imøtekomme krav og forventninger fra omgivelsene har vi opprettet en stilling som Klima og miljørådgiver som i tillegg er LEED Akkreditert. Dragefossen står oppført i ENOVAs energirådgiverregister og tilfredsstiller dermed kompetansekrav til energirådgivere.

 

Dette for at våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at Dragefossen gjør sitt ytterste for å bidra positivt til deres klimaregnskap.

Christian Ruså

Avdelingsleder Energi og Miljø

Knut Arild Hansen

Senioringeniør

Ole Martin Hansen

Tekniker Elkraft

Cecilia Patriarca

Trainee klima - og miljørådgiver

Håvard Vassbotn

Rådgiver

Kjell Ivar Winther

Rådgiver