L

Dragefossen AS

Telefon
+47 75 68 19 50

Epost
firmapost@dragefossen.no

w

Elhub

Elhub er navnet på Statnett sin nye datahub, en «sentral» som mottar, lagrer og videresender data fra strømmåleren din. Data om ditt strømforbruk videresendes fra Elhub og til din strømleverandør. Du trenger derfor aldri å lese av strømmåleren din igjen. Elhub går live fra og med 18. februar 2019.

Elhub skal være den sentrale mottakeren for måleverdier og annen kommunikasjon i det norske kraftmarkedet. Elhub sine hovedfunksjoner er automatisert måleverdiprosessering, måleverdidistribusjon, og behandling av prosesser som leverandørbytter, flyttinger og rapportering.

19.02.201910:02 Erik

Elhub Web Plugin

Elhub Web Plugin (Plugin) er den delen av Elhub hvor du som kunde får tilgang til din egen informasjon. Her finner du alle egne målepunkter med tilhørende måleverdier og kontrakter. Du som kunde gis mulighet til å styre hvem som skal ha tilgang til dine data i Elhub, og kan benytte webløsningen for styring av tilgang til måleverdier og kundeinformasjon. Det er kun du som kunde som kan se og endre informasjon gjennom Plugin.

Her finner du Elhub Web Plugin:

ELHUB WEB PLUGIN

ProduktnavnBoligstrøm
ProdukttypeInnkjøpspris
Produkt beskrivelseBoligstrøm er en konkurransedyktig avtale som er svært enkel og oversiktlig. Strømprisen beregnes etterskuddsvis basert på faktiske priser på strømbørsen Nord Pool, og inkluderer leverandørens påslag og lovpålagte el-sertifikater. Ingen månedsgebyr og du betaler kun for faktisk forbruk.
Påslag per kwh7,22 øre
Er moms inkludertNei
Elsertifikatpris2,5 øre
LeveringsområdeNorge
eFaktura gebyr kr
Fakturagebyr post49,00 kr
Bestillingsskjemahttp://dragefossen.no/Bestille-ny-stromavtale