Gå til hovedinnhold Gå til søk

På flyttefot? Meld flytting!

For å beholde strømavtalen din når du flytter, må du huske å melde fra til oss.

Hvordan melder jeg flytting?

 

  • Enten du nettopp har flyttet eller planlegger å flytte snart, kan vi hjelpe deg å ordne alt det praktiske når det gjelder strøm. Vi sørger for en god strømavtale til deg, ta kontakt med oss så ordner vi alt det praktiske. Da trenger vi litt informasjon som du kan raskt og enkelt kan registrere her.

    Dersom du ikke velger strømleverandør når du flytter, vil adressen din havne på såkalt leveringsplikt hos din lokale netteier. Dette kan medføre dyre gebyrer. Derfor anbefaler vi at du melder fra til oss i god tid før du flytter, helst 14 dager før innflytting.

    Du kan selvsagt også melde flytting ved å ringe oss på 75 68 19 50 eller komme innom til kontorbygget i Osveien 6 på Rognan. Vi er her for deg alle hverdager fra 07.30 til 15.00.

  • Skal du flytte ut av din bolig, hjelper vi deg med å beholde din strømavtale med oss, uansett hvor du flytter. Da avslutter vi strømavtalen på det anlegget du har i dag, og overfører avtalen til nytt anlegg der du flytter inn. Ta kontakt med oss på kundeservice, så hjelper vi deg med dette.